Property Owners

List your property with us and take solace in the fact that your property is our business

Go

Read our Blog

Keep up-to-date with whats happening within the property market on Costa del Sol.

Go
Free Guides

uk flag Read this page in English

novasol logo
novasol team

¡Grans notícies per als propietaris espanyols! Novasol, la companyia de lloguers de cases mes gran d’Europa, s’ha associat amb HomeCareontheWeb, l’empresa capdavantera a Espanya de manteniment de propietats.

Junts, podem ajudar als propietaris a arribar a el màxim nivell d’ocupació i a beneficiar-se dels serveis professionals d’administració de propietats per a llevar-los l’estrès de llogar la seva casa espanyola “des de casa”.

Promocioni gratis la seva propietat.

Novasol, la companyia de lloguer vacacional mes gran d’Europa, ha triat a HomeCareontheWeb com a soci per a ajudar-los a créixer i expandir-se en el mercat espanyol.

Amb gairebé 30.000 propietats en 21 països per tota Europa, Novasol treballa via les seves xarxes de 11 pàgines web en els idiomes particulars i de la publicació superior a 1 milió i mig de catàlegs distribuïts per 15.000 agents de viatges, per a donar nivells òptims d’ocupació als seus clients i el millor de tot. Registrar-se és gratis per als propietaris!

Qui és Novasol?

homecareontheweb partners with novasolNovasol lloga cases vacacionals d’amos particulars sobre una base exclusiva a turistes de tot el món. Va començar en el nord d’Europa i s’ha expandit ràpidament fins a tenir una forta presència en 21 països. En 2008 Novasol va ser nomenat el major proveïdor de cases vacacionals particulars a Europa.

Novasol considera la relació que manté amb els seus propietaris de cases com una associació, on ambdues parts tenen els mateixos interessos i objectius: llogar la seva propietat tant com sigui possible sota les condicions mes beneficioses.

Fent ús dels seus mes de 40 anys d’experiència i de contínua anàlisi, Novasol defineix els termes, la tarifa de preus i ofertes fora de temporada, així com diversos conceptes, com escapades d’hivern, vacances de pesca i cases de luxe, per a cobrir les necessitats del turista i optimitzar les vendes del propietari.

Com optimitzarà Novasol els seus ingressos pels lloguers?

Així com la seva formidable habilitat en màrqueting Novasol ofereix igualment enormes avantatges en la forma de treballar amb els propietaris:

 • Posseïx cases vacacionals en 21 països i ven a través de mes de 15.000 agents de viatges.
 • Posa a l’abast dels propietaris altres grans mercats de turistes, com Alemanya, Holanda, països Escandinaus, França i Itàlia, així com per tot el món via les seves pàgines web.
 • Totes les propietats de Novasol estan disponibles en Internet a través de 11 pàgines Web diferents en els idiomes originals dels seus mercats clau, podent-se reservar i pagar en línia.
 • La seva propietat serà promocionada en totes les pàgines Web de Novasol en cada idioma individual completament gratis!
 • Publica catàlegs a tot color en Alemany, Danès, Holandès i francès, amb una edició de 1 milió i mig de còpies distribuïdes a 15.000 agents de viatges en els seus principals mercats turístics(aquesta facilitat estarà disponible als propietaris en la temporada del 2011).
 • Si vostè té un Vila de categoria estàndard de luxe, figurarà també a part en un catàleg de la col·lecció d’elit de propietats vacacionals.
 • La seva propietat també apareixerà en la nostra Web de HolidayRentalOnTheWeb.com, que és una de les pàgines de lloguers de vacances mes destacades en anglès per a Espanya en Google i en altres eines de recerca.
 • Una vegada es registri amb novasol, vostè tindrà la seva pròpia àrea personal de compte de client amb un calendari de la propietat i informació de totes les seves reserves de lloguers, així com tota una gran quantitat d’altres característiques fàcils d’utilitzar per a tenir-li al dia.
 • Rebrà els seus ingressos de lloguer a la bestreta directament de Novasol al seu compte bancari.
 • També podrà controlar millor les seves despeses de lloguer, ja que els inquilins paguen per la neteja de sortida i la bugaderia i faran una contribució per als serveis.
 • I en últim lloc, però no per això menys important, com propietari inscrit amb Novasol, pot obtenir un substancial descompte del 25% en tots els allotjaments que reservi a través de Novasol – gairebé 30.000 cases de vacances a triar entre mes de 21 països europeus- Incloent escapades a cases en la ciutat, a xalets en la muntanya per a esquiar i a cases de camp en la muntanya per a pescar!

Que suposarà tot això per a vostè? Simplement:

 • Aconseguirà mes lloguers-GRATIS
 • Controlarà millor les seves despeses
 • I fins i tot,  Podrà estalviar diners en les seves pròpies vacances!

Sona bé? Doni el seu primer pas a més lloguers cridant-nos ara al 0034 952 83 95 95 per a parlar amb algú del nostre equip de Novasol o enviï un email a info@homecarontheweb.com

Perquè Novasol va triar HomeCareontheWeb?

Novasol té molt interès en ampliar-se en el mercat espanyol i va quedar tan impressionat per la nostra professionalitat, els nostres excel·lents serveis de manteniment, els nostres sistemes avançats de “back-end” i la nostra cartera de propietats de lloguer bé mantingudes que va decidir associar-se amb nosaltres.

homecareontheweb partners with novasolVan veure que els podíem ajudar a trobar noves propietats, administrar-les per als propietaris en la seva absència i coordinar serveis essencials tals com neteja i manteniment en el seu nom, així com la cura dels seus inquilins de vacances a l’arribada a la seva destinació.

Aquestes són notícies fantàstiques per als propietaris a Espanya ja que podran generar fins i tot mes lloguers que abans.

Inscrigui’s amb Novasol ara!

Get in touch with us

Whichever way you choose to get in touch with us,
we'll make every effort to reply to you as soon as possible.